In 2021 ook weer een samenwerking met ACM Rijopleidingen

In 2021 ook weer een samenwerking met ACM Rijopleidingen

 In 2021 ook weer een samenwerking met ACM Rijopleidingen uit Alphen aan den Rijn.

Vorig jaar is er een samenwerking ontstaan en die zal ook in 2021 weer voortgezet worden, dit ondanks de corona maatregelen die alle Rijscholen hard hebben getroffen. Gelukkig begint het licht aan het einde van de tunnel langzaam weer in zicht te komen. Zo zullen alle praktijk examens en rijtesten bij het CBR vanaf woensdag “3 maart” hervat worden.

ACM Rijopleidingen uit Alphen aan den Rijn heeft niet stilgezeten in de corona periode. In deze periode hebben ze namelijk niet alleen geïnvesteerd in nieuwe, weer frisse Yamaha motoren, maar ook in een volledige elektrische lesauto voor de ‘automaat’ rijlessen. Naast het vervangen en uitbreidingen van de rijtuigen, is ACM ook verder aan het ontwikkelen in het aanbieden van cursussen. Naast de al aangeboden digitale theoriecursus is ACM nu ook bezig met het opzetten van klassikale theoriecursussen. Zoals te begrijpen zal deze optie pas geboden worden zodra dit weer verantwoord is m.b.t. het COVID-19 virus.

ACM is naast rijopleider voor de motor (A1, A2 en A) ook een geschikte rijopleider voor je auto ‘B’ en auto met aanhanger ‘BE’. Met een team van vier serieuze maar gezellige instructeurs en één coach, om je individueel te begeleiden, staat ACM Rijopleidingen voor je klaar. De coach van ACM kan jou bijvoorbeeld helpen bij je rijangst, faalangst en/of examenvrees.

Ben jij opzoek naar een geschikte rijopleider?
Kijk eens op www.acmrijopleidingen.nl

Rechts Arno MInneboo instructeur en eigenaar bij ACM Rijopleidingen.

Leave a Reply