EEN NIEUWE LIVERY VOOR 2021!

EEN NIEUWE LIVERY VOOR 2021!

Vrijdag 29 januari was het dan zover!!

De Honda CBR600RR kon opgehaald worden bij Melvin van Beek, waar de bike de afgelopen week een volledig nieuwe livery heeft gekregen. Het resultaat mag er zeker zijn en ik ben onwijs trots dat ik aankomend seizoen op deze motor aan de start kan gaan staan.

Melvin onwijs bedankt voor je fantastische werk en het bedenken van compleet nieuwe livery.

Links Melvin van Beek die de motor een compleet nieuw design heeft gegeven.

Met dank aan sponsoren
Voor iedereen is te begrijpen dat deze sport een dure aangelegenheid is en dat dit zonder financiële of technische steun niet haalbaar is. Dankzij de steun van vrienden/sponsoren die mij supporten in mijn, meestal gezamenlijke, passie kan ik deze sport blijven uitoefenen.

Via deze weg wil ik jullie dan ook niet alleen bedanken voor de geleverde support in 2020, maar ook voor de support die ik voor 2021 al heb mogen ontvangen.

Wil jij ook deel uitmaken van de nieuwe livery met je logo?
Stuur mij dan een bericht met een vraag naar de mogelijkheden.

“Stay Healthy”

Leave a Reply